
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای استان، “هدی موسی زاده” با اعلام این خبر گفت: به منظور پیشگیری از آلودگی مخزن و سر شاخه های ورود آب به سد نهرین، جلوگیری از آلودگی های احتمالی ، اطلاع رسانی، هشدار به شهروندان و گردشگران و افزایش سطح کیفیت آب سد، تعداد 5 تابلو در محل سد و رودخانه های حوضه آبریز منتهی به مخزن نصب گردید. این تابلوها با مضامین ممنوعیت ریختن هرگونه زباله، نخاله، پاک کننده ها، مواد نفتی و شیمیایی، عدم چرا و شستشوی دام در آب، عدم رهاسازی انواع ماهی و آبزیان به ویژه ماهی قرمز و ممنوعیت استقرار کمپ، نصب چادر و شستن ظروف در نقاط مختلف رودخانه ها و مناطق پر بازدید و مخزن سد نصب شدند.
وی با اشاره به حساسیت های موجود درخصوص سلامت آب شرب شهروندان طبسی افزود براساس قوانین و آیین نامه های جلوگیری از آلودگی آب، هرگونه ساخت و ساز و آلودگی آب ها در حریم رودخانه های منتهی به سد نهرین ممنوع بوده و با متخلفین برخورد قانونی می شود.
موسی زاده با بیان اینکه شرکت آب منطقه ای موضوع حفاظت از منابع آبی را به صورت جدی پیگیری می کند اظهار داشت هرگونه صدور مجوز از مبادی ذیربط برای استقرار واحد های خدماتی، تولیدی، صنعتی، دامپروری و مجتمع های مسکونی با استعلام از این نهاد صورت می پذیرد.
وی همچنین تصریح کرد دستگاه های مسئول با انتشار هر گونه آلودگی به منابع آب شرب در حوزه تحت مدیریت برخورد قانونی کنند زیرا آلودگی آب چیزی است که می تواند همه کس و همه چیز را تحت تأثیر قرار دهد.